Újabb PRizma aranyozta be az esténket

img

Újabb PRizma aranyozta be az esténket

A legjobb hazai pr projekteket díjazó versenyen beadott pályázatunkat arany díjra váltottuk Információs kiadvány/brosúra kategóriában. Az Influencer Magazin háromlépcsős kutatássorozatunkat foglalta össze szakértői véleményekkel, interjúkkal kiegészítve. A magazin ide kattintva tölthető le!

Az Influencer Magazin a szakmánk egyik legfrissebb hajtását, az influencer marketinget vizsgálta több nézőpontból. 2017 elején jelentősen megnőtt az igény az influencerekkel való közös munkára a márkák részéről, hiszen a Z-generációhoz szinte csak így érhettek el. Azonban még minimális hazai adat, tapasztalat és méréssel kapcsolatos információ állt rendelkezésre, ami nehezítette a kampányok tervezését és kidolgozását. Kutatássorozatot indítottunk a témában, hogy minél jobban megismerjük az érintett célcsoportok, résztvevők motivációit. Magazinunkban szakmabeliek – megbízók és ügynökségek – meséltek véleményvezéreket alkalmazó kampányaikról, influencerek számoltak be saját élményeikről, illetve az ő követőiket kérdeztük meg, mit várnak el pontosan tőlük.

A magazint a Kreatívval közösen szervezett influencer tematikájú Közösségi terepszemlén mutattuk be, ahol már egyértelmű volt, hogy hiánypótló és hiteles tartalommal szolgáltunk a szakma számára – azonnal elkapkodták a workshopra szánt kiadványokat. A téma fontosságát és a kiadvány hiánypótló jellegét mutatja az is, hogy a sajtókommunikációink hatására az ATV és több rádió is interjút készített munkatársainkkal, számos meghívást kaptunk szakmai konferenciákra, és jó pár ügyfélmegkeresés is érkezett hozzánk. Dancsó Péter videójában való megjelenésének, és az egyetemi órákon való előkerülésének köszönhetően maga a Z-generáció is felkapta a fejét a magazin láttán, és legnagyobb örömünkre, közülük többen kollégának jelentkeztek hozzánk.

Az Influencer Magazin online verziója az első két nap alatt több mint 200 letöltést generált, azóta már több mint 700 emberhez jutott el online, és közel 250 nyomtatott példány landolt a megfelelő kezekben. A szakma sem hagyta figyelmen kívül a magazin megjelenését: a Kreatív PRizma 2017-es versenyén arany díjjal jutalmazták Információs kiadvány/brosúra kategóriában.