A SAKKOM-ot választotta a VELUX Magyarország Kft.

img

A SAKKOM-ot választotta a VELUX Magyarország Kft.

Kétkörös meghívásos tender kertében öt induló közül minket választott pr kommunikációs feladatainak ellátására a VELUX Magyarország Kft. A hosszú távú megbízás klasszikus sajtókommunikációra és egyéb pr aktivitásokra is kiterjed.

A VELUX Magyarország Kft. meghívásos tenderén teljes pr kommunikációs tevékenységének ellátására keresett partnert, aki hatékonyan tudja támogatni a márka marketing- és értékesítési tevékenységét. „A tenderkiírás egyik legfőbb célja az volt, hogy olyan partnert találjunk, aki proaktív hozzáállással, újító és kreatív erővel szinte belső kollégaként segít a pr aktivitásaink újragondolásában” – emelete ki Kárpáti Marianna, a VELUX Magyarország Kft. marketingvezetője.

A Magyarországon több mint 30 éve jelen levő cég fókuszában idén a tetőtérben rejlő lehetőségek széles körű bemutatása, a minél színesebb inspirációs alternatívák felvillantása áll. Ennek érdekében számos új csatorna bevonását tervezik profi tervezés és mérhető eredményesség mellett. „A SAKKOM iparági tapasztalata és eredményorientált tenderanyaga meggyőzött minket, hogy mind stratégiai, mind operatív szinten számíthatunk rájuk” – tette hozzá Kárpáti Marianna. „Nagyon élveztük már a tenderanyag összeállítását is, az pedig külön öröm volt számunkra, amikor a második körös egyeztetések alkalmával meggyőződhettünk róla, hogy az ötleteink nyitott fülekre találnak, ez mindig extra motivációt jelent számunkra is” – tette hozzá szakmai igazgatónk, Kozarek Andrea.