Szintet ugrottunk

img

Szintet ugrottunk

Az elmúlt években elért eredményeinknek köszönhetően egyre több projektben veszünk részt, és nagy örömünkre, sikereinknek hála az utóbbi időben jelentősen bővült csapatunk, így 5. emeleti irodánk egyre szűkebbnek bizonyult.

Nem maradt más hátra, mint a KÖLTÖZÉS!

Jófej kollégák, nagyobb ötlettér és új Instagram-profil

Múlt héten sikeresen átvarázsoltuk a SAKKOM irodát az 5. emeletről a 3. emeletre. Ez azt jelenti, hogy ugyanazon a gyönyörű környéken vagyunk egy sokkal tágasabb irodában. Annak érdekében, hogy még hatékonyabban tudjuk teljesíteni ügyfeleink kéréseit, kisebb csapatokban dolgozunk. Természetesen mindig ott van számunkra a hatalmas coworking tér, mely a brainstorming és természetesen a kreatív ötletek születésének színhelye.

De lássuk, hogy megy végbe egy költözés, ha szuper csapattagokról és profi szervezésről van szó.

Mi szükséges egy könnyed, problémamentes költözéshez?

-1. Energiagyűjtés

Úgy gondoltuk szükségszerű lenne rápihenni a nagy eseményre és az új kihívásokra, így csapatépítés gyanánt leugrottunk Balatonfüredre vitorlázni.

csapatépítés

0. Vidám, szorgos csapat

A szuper alapanyag elengedhetetlen. Ezt igazolja az is, hogy mindenki aktívan részt vett a költözés bizonyos fázisaiban. Mindenki hibátlanul elintézte a számára kitűzött feladatot, így hamar összeállt a nagy egész is.

1. Szupererő

Tudatában voltunk annak, hogy csak egy napunk van a költözésre, hiszen várnak ránk az izgalmasabbnál izgalmasabb feladatok. De a lényeg, hogy az Erő - és Popey - velünk volt. A jókedv természetesen adott.

2. Egy kis káosz

Mielőtt mindent gondosan becsomagoltunk és dobozba helyeztünk, átadtuk magunkat a régi emlékeknek. Fantasztikus volt újra felidézni a rengeteg közös élményt, a díjátadókat és mindezeket megoszthattuk a nemrég csatlakozott csapattagokkal is. Mire nem jó egy költözés, ugye? :)

3. Unboxing

Amikor minden új értelmet nyer! Bár őszintén bevalljuk, hogy először a legféltettebb kincseinknek, az elmúlt években nyert díjainknak kerestünk új lakóhelyet. Javasoljuk mielőbbi megtekintésüket a tárgyalónkban! ;)

4. Boldogság

A költözés által még jobban összekovácsolt csapatunk irodájának ezentúl már hivatalosan is új címe: 1068 Budapest, Benczúr utca 47. 3. emelet.

5. Jól megérdemelt pizza

Mi mással lehetne új erőre kapni, mint egy kiadós ebéddel?  A nehezebb pillanatok során – mint például az asztalok elrendezése, vagy a kávégép rendszerű beüzemelése – végig a pizza lebegett a szemünk előtt.

6. Új Instagram-profil

Az újdonságok jegyében elindítottuk Instagram-profilunkat, így már a kedvenc közösségi képmegosztó oldalon is betekintést nyerhettek ügynökségünk – nem hétköznapi - mindennapjaiba!

+1: Várunk mindenkit sok szeretettel!

Reméljük, hogy minél előbb vendégül láthatunk új irodánkban, és egyre bővülő csapatunk még inkább hozzájárulhat majd sikereink gyarapításához.