Papírmentes Nap

img

Papírmentes Nap

A DMSONE több mint 10 éve kínál saját fejlesztésű elektronikus dokumentumkezelő rendszereket. A kezdetekkor a vállalat a közszférára koncentrált, mára ebben a szektorban piacvezető. 1,5-2 évvel ezelőtt a cégvezetés úgy döntött, hogy a piaci szférában erősíti pozícióját. A Papírmentes Nap célja az volt, hogy személyes kapcsolatot építsenek ki a lehetséges jövőbeni partnerekkel, emellett felhívják a vállalatok figyelmét az elektronikus dokumentumkezelés üzleti és környezetvédelmi előnyeire. 

Az esemény teljes sajtó- és marketingkommunikációját, a honlap és a kreatívok tervezését és kivitelezését, a DMSONE standjának kialakítását, valamint a szervezési feladatok egy részét ügynökségünk végezte. Az eredmények:

1. A rendezvény látogatószáma minden előzetes várakozást felülmúlt: a regisztráltak mintegy 90%-a, 200+ fő jelent meg (teltház).

2. Sajtókommunikáció: több mint 100 megjelenés (a DMSONE neve mindenhol szerepel, a DMSONE szakértője nyilatkozik); többek között átvette az MTI, a Jazzy (Millásreggeli) és az Inforádió interjút készített a DMSONE szakértőjével.

3. Hatalmas szakmai érdeklődés, olyan partnerek csatlakoztak, mint pl. az Elmü, és a 2014-es évre is számos érdeklődő jelentkezett már be.

4. DMSONE kapcsolatépítés: korábbi partnerekkel való együttműködés megerősítése, új kapcsolatok építése.

Tekintse meg a Papírmentes Naphoz készített kreatívokat Pinterest oldalunkon!