Teljes nyitottsággal térképezzük fel azt, ami sorvezető lesz a még jobb üzleti eredményekhez.
Díjnyertes pr ügynökség évtizedes újságírói és pr tapasztalattal, személyre szabott és kreatív kommunikációs ötletekkel.

TOP pr ügynökség

Évtizedes újságírói és pr tapasztalatunk révén meglátjuk a történések mögött rejlő kommunikációs lehetőségeket, és képesek vagyunk mindezt olyan formában tálalni, hogy a célközönség érdeklődését is felkeltse. Többszörösen díjnyertes pr ügynökségként kerüljük a sablonmegoldásokat: elmélyülünk ügyfeleink tevékenységében, és ez alapján egyedi szolgáltatásokat nyújtunk a sajtólista összeállításától a cégre szabott eszközrendszer kialakításáig.

Pr szolgáltatások: Az Ön hírneve a mi jó hírünk

Tágra nyitott szemekkel, teljes nyitottsággal térképezzük fel azt, ami sorvezető lesz a még jobb üzleti eredményekhez. A PESO modell alalpján készülő PrAudit nevű módszertanunk segítségével feltárunk minden olyan lehetőséget, ami a vállalati kommunikációt hatékonyabbá és eredményesebbé teszi, legyen szó célcsoportokról, eszközökről, üzenetekről és egyedi aktivitásokról. Nem ismerünk korlátokat, ezért képesek vagyunk integrált rendszerben gondolkodni, hiszen tudjuk, hogy minden mindennel összefügg.

Ajánlatkérés Kapcsolat

Az, hogy mit gondolnak vállalatáról, termékéről vagy szolgáltatásáról mások, milyen hírverése van a tömegmédiában vagy éppen a közösségi oldalakon, mind-mind kihat az üzleti sikerességére. Célunk, hogy azt tegyük láthatóvá, amit a vállalat magáról látni szeretne. Pr ügynökségünk kérés nélkül hozza a hírnévápoló ötleteket. Proaktivitásunk abban is segít, hogy felkészüljünk az elképzelhetetlenre: tanácsadóink gyors és okos támogatást nyújtanak a kritikus szituációkban is.

Ajánlatkérés Kapcsolat

Célcsoportja inkább már csak a neten bóklászik? Szeretné őket természetes környezetükben hatékonyan elérni, netán párbeszédet folytatna? Kiaknázná a bombabiztos eredményt hozó vagy éppen legújabb online marketing csatornákat? Digitális pr szolgáltatásunk keretében kialakítjuk, összhangba hozzuk és menedzseljük teljes online jelenlétét a vállalati weboldaltól a céges blogon át a közösségi felületek aktivizálásáig. Dőljön hátra, élvezze a konverzióra hangolt eredményeket!

Ajánlatkérés Kapcsolat

Facebook, LinkedIn, Instagram vagy éppen Wikipédia? Nekünk mindegyik kézre esik, ahogy magabiztosan boldogulunk a blogok és fórumok világában is. Kialakítjuk közösségi stratégiáját, rutinosan használjuk a közösségi felületeket és eszközöket, könnyedén felvesszük bármely közegben és csoportban a ritmust, igény esetén az Ön szeme, szája és füle leszünk. A közösségi jelenlét kifinomultabb és extra formáinak megvalósítása sem okoz fejtörést.

Ajánlatkérés Kapcsolat

Gyakran történik vállalatánál olyan, ami újságba való? Épp ellenkezőleg? Szeretne pozitív hőse lenni a hazai sajtóorgánumoknak, de nem tudja, mivel kerüljön be a médiába? Mi mindkét helyzetre tudjuk a megoldást. Nálunk nem egy "kiugrott" újságíró dolgozik, így tisztában vagyunk azzal, hogy mi hogyan működik és mitől működik. Jó kapcsolatokat ápolunk és építünk a sajtóval annak érdekében, hogy Ön rutinosan és természetes módon jelenjen meg a médiában.

Ajánlatkérés Kapcsolat

A B2B kommunikáció egyedi, szakmai nyelvezet ismeretét és speciális eszköztár használatát igényli. Tanácsadóink ezért időt szánnak arra, hogy a vállalat tevékenységi körét minél jobban megismerjék és megértsék, a kommunikációhoz szükséges szakmai nyelvezetet elsajátítsák. Szeretjük az új dolgokat, még ha egészen speciális területről van is szó. Ezért éppúgy tisztában vagyunk a liberalizált gázpiac lényegének ismeretével, mint az aktuális munkaerő-piaci trendekkel.

Ajánlatkérés Kapcsolat

Rólunk mondták