Karrier

Jelenleg 3 nyitott pozíciónk van! Csatlakozz csapatunkhoz!

 

 

KÖZÖSSÉGI MÉDIA SPECIALISTA

Ügynökségünk keresi új kollégáját, kolléganőjét, aki egyre bővülő social feladataink eredmény fókuszú megvalósításában segít bennünket, kattints ide, és jelentkezz! 

 

 

PPC SPECIALISTA

Folyamatos és eseti PPC kampányok teljes körű menedzselésére keresünk új csapattagot, 1-2 éves PPC tapasztalatta, részletek itt.

 

 

GYAKORNOK

Ha minden újdonság érdekel, a contentgyártás a véredben van, és szívesen tennél szert piacképes tudásra a pályád elején, kattints ide, és jelentkezz hozzánk gyakornoknak! 

 

ceo

Te lehetsz csapatunk új tagja

  • A szakma szeretete

    Többszörösen díjnyertes PR és online marketing ügynökségként azon dolgozunk, hogy mindig a legjobb eszközöket, megoldásokat biztosítsuk ügyfeleink számára. Tőled is ezt várjuk.

  • Agilitás

    Az online világban nincs idő teketóriázni: határozott, gyors, ugyanakkor átgondolt lépésekkel haladunk előre. Nem arra várunk, hogy valami megtörténjen, hanem mi generáljuk a változásokat.

  • Megújulás, folyamatos tanulás

    Ez a szakma a folyamatos megújulásról szól, ezért nálunk nemcsak szabad, hanem kötelező új dolgok kipróbálása, elsajátítása. Mindehhez támogató menedzsmentet és számodra még ismeretlen terepet biztosítunk.