Felrázzuk az elektrotechnikai piacot

img

Felrázzuk az elektrotechnikai piacot

A Phoenix Contact a világ 80 országába viszi el műszaki innovációit és automatizálásait. A cég magyarországi leányvállalata most szélesebb körben kíván bemutatkozni, B2B fókuszú pr stratégia kialakításával, sajtókommunikációval és közösségimarketing-kampányokkal támogatjuk őket.

Az elektrotechnikai területen jól ismert és elismert vállalat figyelmét digitális és pr fronton elért eredményeinkkel hívtuk fel magunkra. „Szerettünk volna egy olyan profi partnerrel együtt dolgozni, aki elért sikereinket és eredményeinket szélesebb közönséggel is képes megismertetni. A SAKKOM-mal való egyeztetés során első pillanattól szimpatikus volt az ügyfélkezelés színvonala és rugalmassága, emellett rendkívül gyorsan alkalmazkodtak ehhez a számukra új, speciális területhez” – mondta Pálos Gábor, a Phoenix Contact magyarországi képviseletének vezetője.

A terület speciális jellegéből adódóan jól célozható eszközöket és eredményorientált ötleteket javasoltunk a B2B fókuszú pr stratégia kialakítása során. „Az újszerű megközelítések nyitott fülekre találtak, ami számunkra is mindig plusz motivációt jelent az eredményes együttműködéshez” – fűzte hozzá Kolma Kornél, a SAKKOM Interaktív ügyvezetője.