Születésnapi meglepetések a 10 éves Oszkar.com Telekocsitól

img

Születésnapi meglepetések a 10 éves Oszkar.com Telekocsitól

Az Oszkar.com Telekocsi 10 éves születésnapjának alkalmából készültünk izgalmas meglepetésekkel a közösségi autózást használóknak.

Az Oszkar.com Telekocsi 2007 óta segíti összehozni az útitársakat, akik így megoszthatják a költségeiket, kényelmesebben utazhatnak, ráadásul a környezeti terhelésüket is mérsékelhetik. „10. születésnapunk alkalmából olyan kampányok kitalálásával bíztuk meg a SAKKOM-ot, amellyel egyrészt a már meglévő felhasználóinknak mondhatunk köszönetet az elmúlt évek bizalmáért, másrészt szerettük volna elérni a telekocsizás iránt érdeklődőket és azokat is, akik még nem ismerik ezt a szolgáltatást” – mondta el Prácser Attila, az Oszkar.com Telekocsi egyik alapítója.

A 10 éves születésnapi kampány részeként a szolgáltatást használó hétköznapi emberekkel és hírességekkel forgattunk kisfilmeket. 2017 nyarán indult el a FEZEN nyereményjáték, melyen nemcsak napijegyet, de a lejutást is az Oszkár szponzorálta, nem is akárhogyan! Megszerveztük, hogy nyertesünket, Vikit (na és persze kísérőjét) kedvenc előadója, a fenegyerek Ganxsta „Döglégy” Zolee fuvarozza el fesztiválozni egy nagyon menő Volkswagen T2 minibusszal:

Ezt követően Aranyosi Péter Karinthy-díjas humoristával dolgoztunk együtt, akivel négyrészes kisfilmsorozatot készítettünk, hogy megmutassuk, nem kell félni az ismeretlen sofőröktől, hiszen kellemes meglepetések és örök emlékek is várnak az utazókra:

Aranyosi Peti éppen Miskolcról igyekezett Budapestre, amikor úgy döntött, hogy kipróbálja az Oszkár telekocsit:

Aranyosi Peti utasként is kipróbálta az Oszkárt:

Peti ebben az epizódban autósként Oszkározik: három srácot vitt Pestről Miskolcra, utóvizsgára. A vicces vizsgázós sztorik mellett kiderült, minek a rövidítéste az Oszkár:

Peti az utolsó epizódban Fradi - Diósgyőr meccsre tartott. Nem kis meglepetésére éppen az ellentábor drukkereit vitte le a mérkőzésre:

 

A kampány keretében részt vettünk továbbá az Oszkár játék kialakításában, és felmérést készítettünk a magyarok utazási szokásairól, melyről sajtóközleményben adtunk hírt.