100%-ig eredményorientált megoldások a PPC kampányoktól a tartalommarketingen át a digitális stratégiai tanácsadásig.
Bevonunk, szórakoztatunk, márkát és elkötelezettséget építünk, végül eladunk!

Eredményfókuszú online marketing ügynökség

Ügyfeleink üzleti céljait szem előtt tartva eredményes és költséghatékony online marketingmixet állítunk össze. Nem csupán mondjuk, mérjük is: így munkánkról folyamatos visszacsatolást kaphat. Csapatunk lendületes, rugalmas és folyamatosan kutatja az új lehetőségeket a digitális marketing területén, miközben magabiztosan alkalmazzuk a már kipróbált és bevált online eszközöket. 

Digitális marketing szolgáltatások

Önnek van már átfogó terve az online ügyfélszerzésre? Szeretné kiaknázni a digitális marketing és brandépítés lehetőségeit? Velünk hajszálpontosan becélozhatja vevőit a legköltséghatékonyabb online marketing megoldások alkalmazásával. A stratégiaalkotás részeként elemezzük a célcsoportokat, az iparágat, gondolkodunk és szegmentálunk, elkészítjük a legütősebb egyedi üzeneteket, hogy Ön könnyedén lekörözze versenytársait.

Ajánlatkérés Kapcsolat

A közösségi marketing velünk nem csak illúziókergetés. Magabiztosan alkalmazzuk mindazokat a lehetőségeket és eszközöket, melyek Önt üzleti céljai elérésében itt is segíthetik. Hirdetünk, láthatóvá teszünk, bevonunk, szórakoztatunk, párbeszédet folytatunk, feltöltünk és reagálunk. Ha kell, eredmény alapon vevőket szállítunk a közösségi térből weboldalára a legkifinomultabb szűrők és üzenetek alkalmazásával.

Ajánlatkérés Kapcsolat

PPC kampányaink sikerét jól mutatja, hogy már a Google is velünk mutat jó példát. Google AdWords és Google Analytics minősítéssel rendelkező munkatársaink az évek során menedzselt kampányok révén olyan tudást halmoztak fel ezen a területen, melynek segítségével ügyfeleink a konkurenciához képest olcsóbban érhetik el célcsoportjukat. Nagy a verseny? Számunkra nem gond, mi itt érezzük igazán elemünkben magunkat.

Ajánlatkérés Kapcsolat

Kinek, hogyan és miért érdemes influencereket használni egy kampányban? Milyen koncepciók működnek és hoznak valós, üzletileg is kézzelfogható eredményt? Az Influencer Magazin kiadójaként, számos jól működő influencer kampánnyal a hátunk mögött velünk könnyedén elérheti a Z-generáció tagjait.

Ajánlatkérés Kapcsolat

Díjnyertes szövegíróként és keresőoptimalizálási szakértőként tudjuk, hogy mitől lesz egy tartalom érdekes és értékes az olvasók, és nem utolsó sorban a keresőmotorok számára. Ha úgy érzi, hogy elhanyagolt az oldala, nincs elég hír, illetve megfelelő mennyiségű vevőcsalogató információ, forduljon hozzánk bátran, vevőket viszünk oldalára bevált tartalommenedzsment módszerekkel és teljesen újszerű ötletek révén egyaránt.

Ajánlatkérés Kapcsolat

A kampánytervezés során a marketingcélok elérése lebeg szemeink előtt, mert tudjuk, hogy a következő kampány csak akkor indulhat, ha az előző valóban sikeresen zárult. Amikor médiát vásárolunk, oroszlánként küzdünk a legjobb kedvezményekért. Nemcsak a médiatervezést és -vásárlást, de a kreatívok elkészítését is vállaljuk, ha szükséges, akkor az online mellett print és outdoor felületekkel hozzuk az üzletet.

Ajánlatkérés Kapcsolat

Ha Ön is úgy akarja, nem kell egy weboldal elkészülésére hónapokat várni és több millió forintot kifizetni. Szolgáltatásunk új színfolt a hazai weboldalépítés terén, mi ugyanis elképesztő határidőkkel dolgozunk. Gyorsan alkotunk szépet és jót, méghozzá úgy, hogy az később könnyedén bővíthető, továbbfejleszthető. Nem árulunk zsákbamacskát, nyílt forráskodú rendszerekkel dolgozunk (Drupal, WordPress, MediaWiki).

Ajánlatkérés Kapcsolat

Szeretné aktuális és múltbéli üzleti eredményeit valós időben, könnyen áttekinthető formában megjeleníteni? Mélyére ásna annak, hogy honnan jönnek a legjobb konverziós aránnyal, vagy éppen milyen hatások eredményeként vándorolnak el. Üzletágunk keretében többféle eszközzel és akár felhő alapú adattármegoldásokkal adunk választ kézenfekvő formában minden kérdésére.

Ajánlatkérés Kapcsolat

Rólunk mondták