Hiszünk abban, hogy minden vállalatnak saját médiával kell rendelkeznie ahhoz, hogy az online térben érvényesülni tudjon.

CONTENT MARKETING + TARTALOM STRATÉGIA

Hiszünk abban, hogy minden vállalatnak rendelkeznie kell saját médiával ahhoz, hogy az online térben érvényesülni tudjon. Ebben segítünk, ehhez adunk mindenféle kompromisszumtól mentes, az üzleti célok teljesülésére koncentráló content stratégiát, illetve szerteágazó content marketing eszközöket.

A stratégiaalkotás során tágra nyitott szemekkel, teljes nyitottsággal térképezzük fel azt, ami sorvezető lesz a még jobb üzleti eredményekhez. Díjnyertes szövegíróként és keresőoptimalizálási tanácsadóként tudjuk, hogy mitől lesz egy tartalom érdekes és értékes az olvasók, és nem utolsó sorban a keresőmotorok számára. Vevőket viszünk oldalára bevált tartalommenedzsment-módszerekkel és teljesen újszerű ötleteink révén egyaránt. A tervezés során a marketingcélok elérése lebeg szemeink előtt, mert tudjuk, hogy a következő kampány csak akkor indulhat, ha az előző valóban sikeresen zárult. Amikor médiát vásárolunk, oroszlánként küzdünk a legjobb kedvezményekért.


CONTENT MARKETING ÜZLETÁGUNK KERETÉBEN EZEKET TUDJUK:


Content stratégia: Mit, hol, miért, kinek és milyen mérőszámok mentén.
Content marketing eszközrendszer: Hatékony eszközrendszer a rövid-, közép- és hosszútávú ügyfélszerzés szolgálatában.
Szövegírás: A célcsoport nyelvén, ugyanakkor a keresőkre (is) optimalizálva.
Saját felületek kialakítása: lásd. részletesen webfejlesztés.
Médiatervezés, médiavásárlás: Kedvező áron, hatásosan, hatékonyan, eredményesen.
Klasszikus pr stratégiát: Ügyfélre, vállalati célokra, termékekre szabott pr stratégiát konkrét üzenetekkel, ötletekkel, témafókuszokkal.

KAPCSOLAT