Hajt minket a vágy, hogy folyamatosan feltárjuk és megismerjük a legújabb internetes technológiákat.

WEBFEJLESZTÉS + WEBES ÜGYFÉLSZERZÉS

Együtt nőttünk fel az internettel. Hajt minket a vágy, hogy folyamatosan feltárjuk és megismerjük a legújabb internetes technológiákat. Webfejlesztés szolgáltatásunk keretében rutinosan alkalmazzuk a korszerű, nyílt forráskódú tartalomkezelőket (pl. Wordpress, Drupal, MediaWiki), és a különleges helyzetekre frappáns megoldást kínáló flat cms rendszereket (pl. Grav) egyaránt. A webfejlesztés befejezése után látogatókat, vásárlókat viszünk weboldalára.

Nálunk nem kell a végeredményre hónapokat várni, mérnöki precizitással és megbízhatósággal tervezzük meg és építjük fel webes jelenlétét, akár 10 munkanap alatt - ehhez mindössze egy már rendelkezésre álló arculatra, a weboldal drótvázára, illetve a szöveges tartalmakra van szükség.

A webfejlesztés során ezeket a technológiákat alkalmazzuk:

• Drupal: Ha rendkívül megbízható, a későbbiekben továbbfejleszthető, bővíthető, masszív vállalati megoldásra van szükség.
• WordPress: Ha gyorsan kell lenyűgöző weboldalt létrehozni, ami bárki számára egyszerűen kezelhető, menedzselhető.
• MediaWiki: Ha különleges és rendkívül mély, akár közösség által szabadon szerkeszthető, bővíthető platform megalkotása a cél.
• Grav (flat cms): Ha tényleg gyorsan kell valamit elindítani és az erőforrásfelhasználás, keresőoptimalizálás ugyancsak kulcskérdés.

A webfejlesztés folyamata röviden:

  1. Célok meghatározása
  2. Funkció- és struktúraterv elkészítése
  3. Drótvázak elkészítése
  4. Weboldal létrehozása
  5. Szöveges és képi anyagok feltöltése
  6. Weboldal egyéb funkcióinak létrehozása
  7. Tesztelés, átadás

A webfejlesztés mellett hozzáférést biztosítunk az online ügyfélszerzés leghatékonyabb eszközeihez is.

Ha szeretné kiaknázni a digitális marketing és brandépítés lehetőségeit, velünk hajszálpontosan becélozhatja vevőit a legköltséghatékonyabb online marketing megoldások alkalmazásával. A stratégiaalkotás részeként elemezzük a célcsoportokat, az iparágat, gondolkodunk és szegmentálunk, elkészítjük a legütősebb egyedi üzeneteket, hogy Ön könnyedén lekörözze versenytársait. Kialakítjuk, összhangba hozzuk és menedzseljük teljes online jelenlétét a vállalati weboldaltól a céges blogon át a közösségi felületek aktivizálásáig. Dőljön hátra, élvezze a konverzióra hangolt eredményeket! A tervezés során a marketingcélok elérése lebeg szemünk előtt, mert tudjuk, hogy a következő kampány csak akkor indulhat, ha az előző valóban sikeresen zárult. Amikor médiát vásárolunk, oroszlánként küzdünk a legjobb kedvezményekért.

WEBES ÜLETÁGUNK KERETÉBEN EZEKET TUDJUK:

Webfejlesztés: Megnyerő külsővel saját arculatára szabva, responsive layouttal, akár mindössze 10 munkanap alatt, rendkívül kedvező áron. A weboldalépítés során a meglévő arculatból kiindulva építjük fel weboldalát a céloknak leginkább megfelelő korszerű webes technológiákra alapozva.

Webes ügyfélszerzés (digitális kampánytervezés): Stratégia keretében mutatjuk meg, hogy mikor, mivel és hogyan lehet a legtöbb potenciális ügyfelet megcélozni és megnyerni. Konverzióra hangolt stratégiánk mellett a kivitelezésben is partnerek vagyunk a Google Ads kampány menedzselésétől kezdve egészen az átfogó digitális kampányok tervezéséig és frusztrációmentes lebonyolításáig.

KAPCSOLAT