Oldalainkkal havonta 500 000+ egyedi látogatót érünk el.

MÉDIAFELÜLETEK + TARTALOMSZOLGÁLTATÁS

A SAKKOM Interaktív 2012 óta tartalomszolgáltatóként is jelen van a piacon, ez a tevékenységünk 2019-re vált igazán markánssá. Az általános témák mellett weboldalakat üzemeltetünk a turizmus és idegenforgalom, valamint az életmód vonatkozású tematikák mentén. Oldalaink havi teljesítménye időszaktól függően eléri, ill. meghaladja az 500 000 egyedi látogatót havonta.

Megoldásaink között nem egy teljesen egyedülálló a hazai piacon, nem véletlen, hogy ügynökségünk képviselőjét az Év honlapja verseny is bírálóbizottsági tagjai közé invitálta.

Ízelítő médiaportfóliónkból:

• apartman.hu: Az oldal több, mint 14 ezer szállást (apartman, hotel, panzió, vendégház) kínál és biztosít online foglalási lehetőséget Magyarországon és külföldön egyaránt. Ezzel párhuzamosan folyamatosan bővül a szálláshelyek közelében elérhető turisztikai attrakciókat, éttermeket, szórakozási lehetőségeket.
• SzallasItthon.hu: A SzallasItthon.hu célja, hogy kifogástalan, minden igényre megoldást nyújtó szálláskínálata révén segítse, illetve kiszolgálja a belföldi utazókat - legyen szó akár kisgyermekes családokról, baráti társaságról, romantikázni vágyókról, vagy a csendet és nyugalmat kereső egyedülállókról. Az oldalon egyszerűen és kényelmesen foglalható szállások között megtalálhatók az apartmanok, hotelek, panziók, vendégházak, villák, faházak, diákszállók, üdülőházak és fogadók. A határtalan élmény jegyében összesen több mint 10 000 szállás érhető el nálunk.
• Kiszamolo.com csoport – Kalkulátorok minden helyzetre. A kiszamolo.com azért jött létre, hogy egyszerű, online használható kalkulátorok segítségével gyorsan kiszámolhassunk szinte bármit, s ezzel könnyebbé tegyük az internetezők életét. Kalkulátor kínálatunkat ezért folyamatosan bővítjük, és persze egyéb extrákat is adunk annak érdekében, hogy még több idő jusson az igazán fontos dolgokra.
• Hogyankell.hu: A Hogyankell.hu wiki oldalt a praktikus tanácsok iránt érdeklődő aktív közösség írja, készíti. A weblapon szereplő írások szabadon bővíthetők, szerkeszthetők, a cél, hogy a Wikipédiához hasonlóan létrejöjjön egy praktikus tanácsokat tartalmazó, szabadon felhasználható enciklopédia, mely segítséget nyújt, illetve használható tanácsokkal szolgál minden élethelyzetre. Az oldalon több ezer praktikus wiki tanács olvasható, a kínálat folyamatosan bővül.
• NapiHirkereso.com: A Napi Hírkereső segítségével a vezető friss hírek elérése egyszerű, gyors és kényelmes. Ingyenes hírkereső szolgáltatásunkkal azonnal megtalálhatja az Önt érdeklő híreket legyen szó friss, itthoni, külföldi, gazdasági, sport, bulvár, életmód, technológia / tudomány, vagy éppen kultúra témákról.
• Gamer oldalak: mc-szerverek.hu – Magyarország legnagyobb, MineCraft szervereket gyűjtő oldala. virtualconsoles.com – nemzetközi weboldal a retro számítógépek és konzolok szerelmeseinek.
KAPCSOLAT