RÓLUNK

Többszörösen díjnyertes digitális ügynökségként tudjuk, mi az igazán fontos: tágra nyitott szemekkel, teljes nyitottsággal térképezzük fel azt, ami sorvezető lesz a még jobb üzleti eredményekhez. Tisztában vagyunk azzal, hogy a következő megbízás csak indulhat, ha az előző sikeresen és az elvárt eredménnyel zárult.

NEM MA KEZDTÜK. 2004-ben Magyarországon az első Google AdWords minősítéssel rendelkező pr ügynökségként indultunk el. 15 év alatt gyakorlatilag minden releváns szakmai díjat megnyertünk, bérelt helyünk volt a top 10 kommunikációs ügynökségi rangsorban. Digitális szolgáltatásaink sikerét még a Google is elismerte és most is példaként használja. A kezdetektől kutattuk az újságírók és a pr-szakma kapcsolatát, így született meg a Bullshit Filter app, de mi voltunk azok is, akik itthon elsőként átfogóan elemezték a teljes influencer piacot. 2019-től kifejezetten 3 területre koncentrálunk, s ez a három terület jelenik meg szolgáltatásportfóliónkban is, ezek a webfejlesztés, a content marketing, valamint saját médiaportfóliónk fejlesztése és menedzselése.

Mérföldkövek

SAKKOM Megalakul ügynökségünk.

2004
2005

Google Ad(word)s Első minősítésünk, amit aztán több tucat követ még.

Sajtókutatás Publikáljuk első átfogó elemzésünket a sajtó tartalmi igényeiről.

2005
2007

Drupal Webfejlesztés szolgáltatásunk keretében elkezdünk Drupal tartalomkezelővel dolgozni.

WordPress Ismerkedés a világ legnépszerűbb tartalomkezelőjével.

2008
2010

hAudit Weboldal analizáló szolgáltatást indítunk.

Copywriter verseny A SAKKOM a legjobb szövegírók között.

2011
2011

hogyankell.hu Első saját weboldalunk, mely meg is nyeri az Év honlapja versenyt.

apartman.hu Elindul saját szállásfoglaló oldalunk.

2012
2013

Még több díj Prizma és Sándor Imre díjak a kiváló és kreatív kommunikációért.

Content Marketing Award A legjobb tartalom marketing projektek versenyén több kategóriában is aratunk.

2014
2014

Pr Toplista A kommunikációs ügynökségeket rangsoroló lista indulásakor mindjárt a 4. helyre kerülünk.

Bullshit (content) Filter A sajtó és a kommunikációs szakma kapcsolatát vizsgálva elkészítjük a Bullshit Filter nevű appot.

2015
2015

Data Visualization Új szolgáltatás keretében elemezzük, és látványosan mutatjuk meg az adatokat.

Év Honlapja zsűritagság Ügynökségünk vezetőjét a zsűribe invitálják.

2016
2017

VirtualConsoles.com Elindul a retro konzolok, számítógépek egyre bővülő táborát nemzetközi szinten kiszolgáló játékos oldalunk.

Influencer Magazin 3 kutatás és sok-sok interjú keretében átfogóan vizsgáljuk a véleményvezérek piacát, megjelenik az Influencer magazin.

2017
2018

kiszamolo.com Újabb taggal bővül a SAKKOM médiaportfoliója, ezúttal a keresett számításokra fejlesztünk különleges tartalomszolgáltatást.

MEDIA.CONTENT.WEB. Újragondoljuk, újraértelmezzük magunkat, 3 fő területünk mostantól a tartalomszolgáltatás, a content marketing, illetve a webfejlesztés.

2019
2019

SzallasItthon.hu Média üzletágunk keretében új oldalt indítunk a belföldi szállásokra fókuszálva.

Flat CMS Új megoldással bővül webfejlesztés szolgáltatásunk: a Grav nevű flat cms rendszerrel igazán gyors és keresőoptimalizált oldalak építhetők.

2019
2020

szinonimaszotar.com Több mint 20 ezer szóval elindul a szinonimaszotar.com

nextfullmoon.org Minden, amit tudni akartál a teliholdról

2021
2021

jelentese.hu Jelentese.hu - új szótároldalt indítottunk

atvaltas.com Mértékegység átváltás gyorsan, pontosan, megbízhatóan.

2022

3 LEGFONTOSABB ÉRTÉKÜNK

LÁTJUK ÉS MEG IS ÉRTJÜK A NAGY KÉPET

Képesek vagyunk nézőpontot váltani annak érdekében, hogy megtaláljuk a lehető legoptimálisabb megoldásokat vagy éppen a történések mögött rejtőző sztorit.

MÉRNÖKI PRECIZITÁSSAL DOLGOZUNK

Kreatív marketinges szemével látunk és gondolkodunk, de egy mérnök precíz kezével kivitelezünk. Így készülünk el határidőre, mert nekünk ez az alap.

SZERETJÜK A BIRKÁKAT, DE MI NEM VAGYUNK AZOK

Nekünk a változás a természetes, ezért vagyunk mindig nyitottak az újra, de rutinosan alkalmazzuk a biztos eredményt hozó klasszikus megoldásokat is.

SZOLGÁLTATÁSI TERÜLETEINK

A SAKKOM Interaktív 2012 óta tartalomszolgáltatóként is jelen van a piacon, ez a tevékenységünk 2019-től vált igazán markánssá. Saját fejlesztésű oldalainkkal - időszaktól függően - havonta 500 000 egyedi látogatót érünk el.

MEDIA.

Részletek

Hiszünk abban, hogy minden vállalatnak rendelkeznie kell saját médiával ahhoz, hogy az online térben érvényesülni tudjon. Ehhez kínálunk kompromisszumoktól mentes content stratégiát + szerteágazó content marketing eszközöket.

CONTENT.

Részletek

Hajt minket a vágy, hogy folyamatosan feltárjuk és megismerjük a legújabb internetes technológiákat. Webfejlesztés-szolgáltatásunk keretében rutinosan alkalmazzuk a korszerű webes megoldásokat. A cél a konverzió maximalizálása.

WEB.

Részletek